Winnen: 2x jas SELECTED FEMME + 4 x €75 giftvoucher (gesloten)

Is duurzame mode voor jou belangrijk en wil jij kans maken op een van de jassen (t.w.v. €79,99) of een giftvoucher van €75 selected.com? Reageer dan snel!

*Deze winactie is gesloten* Is duurzame mode voor jou belangrijk? Dan wil je zeker meer weten over de samenwerking tussen SELECTED en Plastic Change. Enne, je maakt daarnaast ook nog eens kans op een jas (t.w.v. €79,99) of een giftvoucher (t.w.v. €75) van het modemerk.

SELECTED x Plastic Change

Modemerk SELECTED heeft haar krachten gebundeld met de Deense milieuorganisatie Plastic Change. Deze organisatie werkt onvermoeibaar aan het doorbreken van de exponentiële groei van de wereldwijde plastic vervuiling. Het gemeenschappelijke doel en gedeelde missie? Het verminderen van plastic afval én het eenmalig gebruik van plastic. Wist je dat dit de eerste keer is dat het modemerk samenwerkt met een milieuorganisatie? Hiermee benadrukt SELECTED de toewijding aan duurzame mode.

Gerecycled polyester

Om het bewustzijn van plasticvervuiling te vergroten én duurzamere opties voor gerecyclede vezels te promoten, heeft SELECTED een nieuwe jas gelanceerd. Zowel voor de mannen als voor de vrouwen. De jas is gemaakt van gerecycled plastic, zo bestaat elk exemplaar uit meer dan 20 gerecyclede plastic flessen afkomstig uit de oceanen en stortplaatsen. Wil je hebben dus!

Tekst gaat verder onder afbeelding

Winnen

Is duurzame mode voor jou belangrijk en wil jij kans maken op een van de jassen (t.w.v. €79,99) of een giftvoucher van €75 (te besteden op selected.com)? Vul dan hieronder het winformulier in en vertel ons waarom duurzame mode voor jou belangrijk is. En als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Voorwaarden

Deze actie loopt t/m donderdag 3 september. De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Beeld: SELECTED FEMME

Laatste nieuws