Vier dit jaar de feestdagen nét iets anders

Mag het wel wat luxer dit jaar? Voila!

Vier dit jaar de feestdagen nét iets anders

Hoe vrolijk zijn de feestdagen nou echt? Naast het ontvangen van meer dan drie kussen, veel cadeaus en liters champagne, zijn er vooral veel dilemma's: bij welke schoonmoeder ga je feestvieren, ga je voor kalkoen of een veganistische maaltijd en wat koop je voor jouw kieskeurige nichtje. Geloof ons, wij vinden het allemaal best knus, maar het kan anders én gezellig. Waarom vier je de feestdagen niet wat luxer?

Proost

Het Conservatorium Hotel biedt de perfecte plek om een onvergetelijke kerst en Oud & Nieuw te vieren; van menu's met traditionele seizoensmaken en Aziatische geïnspireerde gerechten tot een feestelijke overnachting met unieke spa-ervaring. 

Arrangementen

Wat er zoal voor jou op de planning staat? Enkele highlights: een nacht in de Deluxe Kamer, een feestelijke aperitief, een viergangenmenu in de Brasserie & Lounge of in het Aziatisch-geïnspireerde Taiko Restaurant. Of misschien wil je wel een rondvaart door de Amsterdamse grachten tijdens het Amsterdam Light Festival? Alles kan. En natuurlijk kun je, als je echt wilt uitpakken, de I Love Amsterdam Suite boeken, waarbij je exclusief toegang hebt tot een privédakterras met het mooiste uitzicht over de stad, tijdens het vuurwerk van de nieuwjaarsviering. 

Relax

Om de ervaring helemaal af te maken, dip je lekker in het zwembad van Akasha Holistic Wellbeing Centre of neem je een lesje yoga en kom je weer tot je positieven. Maar de echte aanrader vinden wij de Hammam Detox Wrap Experience in Akasha Holistic Wellbeing Centre na een avondje vol stevige wijnen.

Beeld: Conservatorium hotel