Danie Bles nieuwe eigenaresse van Amsterdam Fashion Week

Nieuws in modeland.

Lees ook

Styliste Danie Bles heeft groot nieuws! Ze mag zichzelf de nieuwe eigenaresse van de Amsterdam Fashion Week noemen. “Na 20 jaar ervaring als styliste ben ik klaar om dit nieuwe avontuur aan te gaan.” 

Grote plannen
Danie neemt het online platform fashionweek.nl en het evenement over van TMG (Telegraaf Media Groep). TMG blijft als mediapartner wel betrokken bij het evenement. 

De 40-jarige Danie heeft grote plannen met Amsterdam Fashion Week. Ze wil dat het tweejaarlijkse evenement echt gaat leven in de stad. “Ik heb er heel veel zin in om dit met een team te gaan neerzetten. Ik wil dat het een beleving wordt.”

Allround experience
“Ik kan niet wachten om de pers, inkopers en consumenten kennis te laten maken met het nieuwe Amsterdam Fashion Week. AFW moet gaan leven, zowel in de stad als in de rest van het land.” Het evenement zal een allround experience gaan worden, zoals we het ook kennen in buitenlandse steden als Parijs en Milaan. 

De consument wordt directer betrokken door middel van de zogenaamde ‘see now, buy now’-formule, waarbij de collectie direct na de show te koop is. Daarnaast verandert het moment van de shows: de AFW zal voortaan plaatsvinden in februari en september. 

Lees ook: De redactie tipt: 7 x doen, hebben, lezen

Bron: Grazia | Beeld: Spice PR

Laatste nieuws

Zie ook