Zien: Dit zijn de mooiste koffietafelboeken voor in huis

Interieur en boekenliefhebbers opgelet!

Zien: Dit zijn de mooiste koffietafelboeken voor in huis

Een koffietafelboek heeft iets magisch. Een mooi exemplaar op je salontafel maakt je huis is instantly cool. Daarom zetten wij de zeven mooiste exemplaren voor je op een rij, die we nú willen hebben. 

1/ Rei Kawakubo/Comme des Garçons - Art of the In-Between - 40 euro

Dit boek weergeeft het werk van de invloedrijke en mysterieuze ontwerper achter Comme des Garçons. Rei Kawakubo is een meester in haar werk en dat komt volledig tot uiting in dit prachtige boek vol mooie platen. 

2/ Peter Lindbergh - A Different Vision on Fashion Photography - 60 euro

3/ Condé Nast Traveler book - Chic Stays - 56 euro 

Ontdek de wereld door de ogen van je favoriete modellen, muzikanten, acteurs en filmmakers. Dit boek is gemaakt door Condé Nast Traveler en gevuld met 36 persoonlijke anekdotes, inclusief verhalen over Kate Moss. 

4/ Mihaela Noroc - The Atlas of Beauty - 23 euro

Milhaela Noroc nam het risico en koos ervoor om niet de meest bijzondere natuurplekken te fotograferen, maar juist te focussen op de schoonheid van vrouwen wereldwijd. Dat resulteerde in het boek The Atlas of Beauty, waarin je je kunt vergapen aan een reeks portretfoto’s van vrouwen. 

5/ Rijks - Masters of the Golden Age - 100 euro

Dit boek is al een kunstwerk opzich en het staat er ook nog eens bomvol mee. In dit boek staan grootschalige reproducties van de geselecteerde meesterwerken die in detail worden afgebeeld, waarbij de hoogst haalbare druktechniek wordt toegepast. Dat maakt dat de lezer als het ware een levensechte ervaring ondergaat en het kunstwerk ingezogen wordt. 

6/ Andy Warhol - Polaroids - 78 euro

7/ Mendo - Living in Style Amsterdam - 44 euro

Een inspiratieboek voor alle designliefhebbers. Het is een tijdloos en mooi fotoboek dat je een breed scala aan ideeën op interieurgebied voorschotelt. Het boek kost. 

Lees ook: Zien: Een drijvende sauna op een Zweeds meer

Beeld: Taschen, Rizolli