Romee Strijd geeft een update rondom zwangerschap

Het topmodel laat weten dat ze binnenkort Amsterdam gaat verlaten.

Lees ook

Dat de baby bump van Romee Strijd aan het groeien is, liet ze eerder al op Instagram zien. Op dit moment is het topmodel 21 weken zwanger en geeft ze in haar nieuwe YouTube-video een update over haar zwangerschap.

Verhuizen

Romee laat in haar video weten dat zij en haar grote liefde Laurens van Leeuwen volgende week gaan verhuizen. Het koppel gaat verhuizen naar een nieuw appartement, dichtbij hun familie. “Ik ben in december uitgerekend en het lijkt ons fijner om dan dichterbij onze familie te zijn. Zo hebben we wat extra hulp en is mijn moeder altijd in de buurt als ik haar hulp nodig heb, vertelt ze.

Een andere reden waarom de love birds naar een nieuw appartement verhuizen, is omdat ze daar voldoende ruimte hebben voor een babykamer. “In ons appartement in Amsterdam hadden we geen ruimte voor een babykamer. Als we volgende week verhuizen, ben ik 22 weken zwanger en dan gaan we beginnen met het inrichten van onze babykamer”, vertelt het topmodel enthousiast.


Baby bump

Romee laat ook haar groeiende baby bump zien in de spiegel. Het topmodel vertelt dat ze haar toekomstige kindje nog niet kan voelen in haar buik. Dit komt volgens Romee door een bepaalde reden.

“Als ik in bed lig, hoop ik elke dag dat ik haar in mijn buik voel. Doordat mijn placenta aan de voorkant zit, kan het zijn dat ik pas iets ga voelen als ik 27 weken zwanger ben”, aldus Romee.

Bron: Grazia | Beeld: BSR | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook