Er is een mega run op déze sandalen

We zagen deze zomer al verschillende sandalen langskomen, en er is nog een exemplaar die je aan je collectie wil toevoegen.
Trekky sandals

We zagen deze zomer al verschillende sandalen langskomen, van chunky tot aan de comeback van de dad sandals. Ook was er dit seizoen een nieuwkomer, namelijk sandalen met touw. Enne, er is nóg een exemplaar die je aan je collectie wil toevoegen.

Trekky sandals

Hoewel de trend vorig jaar al een hit was, is er op dit moment een mega run op de zogeheten trekky sandals van het merk Arizona Love. Het probleem? Ze waren keer op keer uitverkocht. Maar goed nieuws, want het sandalenmerk heeft nog meer stijlen toegevoegd aan hun collectie. Hierdoor maak je alsnog kans om het item te bemachtigen!

It-item

De sandalen zijn praktisch en tegelijkertijd klassiek. De fleurige stof, die om de riempjes zijn gewikkeld, zorgt ervoor dat de traditionele sandaal een heuse parel is voor aan je voeten. Ook verschillende modeliefhebbers zijn fan, waardoor het een echte it-item is geworden. Wees er dus snel bij, voordat ze weer uitverkocht zijn.

Dit bericht bekijken op Instagram

Pearls in the ☀️

Een bericht gedeeld door Mafalda Patrício (@mafaldapatricio) op

Dit bericht bekijken op Instagram

J’adore @amlul 🌸🌸

Een bericht gedeeld door 💫 ANNA WINCK 💫 (@annawinck) op

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5fcc36a836696', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });