De redactie tipt: de meest betoverende lingerie

Dit zijn onze favoriete spannende sfeermakers!

De redactie tipt: de meest betoverende lingerie

De tijd om knus tegen elkaar aan te kruipen is aangebroken. En dan vraag je je wellicht af: "Hoe ben ik met dit oude T-shirt in bed beland terwijl ik zo veel leuke lingeriesetjes en nachtjurkjes in de kast heb hangen?" Tja, soms ga je nu eenmaal voor 100 procent comfort. Maar natuurlijk hoeft comfort niet altijd in te boeten op sexyness. Het kan allebei, jawel!

Top en short met kantrandje van Mey via de Bijenkorf

De Bijenkorf heeft voor elke mood een geschikt lingeriesetje of loungewear voor de gezelligste dagen van het jaar. For Love and Lemons, Stella McCartney, Samsoe Samsoe, Chantal Thomass en Mey vullen de bestaande collectie aan met uitdagende setjes en nightwear. 

Zondagochtend pleziertjes

De favorieten van de Marie Claire-redactie zijn echte (spannende) sfeermakers; van een speels, sexy setje met ragfijn triangle-behaatje en een onmisbare balconette met spannende straps tot romantische loungewear. 

For Love & Lemons  Beha € 189 - string € 139
Art Director Mariëlle Slotemaker: "Lingerie moet mooi zijn maar vooral comfortabel. Alles van Love Stories is geweldig, van de lingerie tot de heerlijke pyjama’s met elk seizoen weer de leukste prints, dus mij kun je er in uittekenen"
Passionata Beha € 44,95 - shorty € 27,95
Love StoriesBralette € 50 - slip € 30
Chantelle Beha € 74,95 - shorty € 39,95
Managing Editor Saar Langkamp: "Zondagochtend met cappuccino en croissants de krant lezen, is genieten. Als ik dat dan in een loose-fit pyjama kan doen die toch elegant is, is mijn dag goed begonnen"
Love StoriesShirt € 110 - short € 50

Kijk hier voor meer lingeriesetjes en nachtmode van de Bijenkorf. Verwen jezelf de komende feestdagen of laat een subtiele hint vallen en stuur jouw geliefde gewoon de link van dit artikel, dat kan natuurlijk ook.

Beeld: Katelijne Verbruggen