Interview: Negin Mirsalehi over haar beautyroutine en travelessentials

"Mijn moeder is de enige die mijn haar mag knippen en verven"

Interview: Negin Mirsalehi over haar beautyroutine en travelessentials

Ze ziet eruit om door een ringetje te halen. Online influencer Negin Mirsalehi (29) over haar beautyroutine, travel essentials en het geheim achter dat mooie haar. 

Als je je goed voelt, straal je dat uit. Op de middelbare school was ik erg onzeker. Maar ik kreeg veel complimenten over mijn haar, dat gaf me zelfvertrouwen.

Ik ben opgegroeid tussen de bijen en de honing. Imkeren zit al zes generaties in mijn familie. Mijn moeder kwam 
25 jaar geleden naar Nederland en deed de kappersopleiding. Omdat ze niet
 tevreden was over de haarproducten, besloot ze met de 
honing uit mijn vaders bijentuin haar eigen producten te
ontwikkelen. Zo ontstond
 Honey Infused Hair Oil. Ik wilde mijn favoriete product delen met mijn volgers en zo is het merk Gisou ontstaan. De producten zijn grotendeels natuurlijk en afkomstig uit mijn vaders tuin. Hiermee gaat Gisou bijensterfte tegen.

Gisou Honey Infused Hair Oil - € 74

Mijn beautyroutine kost me ’s ochtends 30 minuten.

Ik was mijn gezicht met Special Cleansing Gel en gebruik daarna een toner, beide van Dermalogica. Ik gebruik een anti-aging-serum van Origins en crème van SkinCeuticals. ’s Avonds combineer ik mijn serum met de Radiance Plus Golden Glow Booster van Clarins.

Radiance Plus Golden Glow Booster - € 28,50

Mijn dagelijkse make-up bestaat uit zonbescherming en Luminous Silk Foundation van Giorgio Armani.

Ik gebruik twee concealers: één van Estée Lauder en één van NARS. Ik contour mijn gezicht met de Diorblush Light & Contour Sculpting Stick Duo en gebruik een blush van NARS in de kleur ‘Orgasm’. Mijn wenkbrauwen werk ik bij met een potloodje en wat gel. Mascara maakt mijn look af.


Diorblush Light & Contour sculpting Stick - € 48

Mijn moeder gaf me de tip niet te veel te experimenteren met mijn haar.

Zij is de enige die mij knipt en verft. Gezond haar is mooi haar! Ik gebruik de hittebeschermer van Gisou vóór het stylen en Honey Infused Hair Oil voor een mooie glans daarna. Propolis Infused Texturizing Wave Spray geeft mijn haar meer textuur.

Propolis Infused Texturizing Wave Spray - € 34

Ik ben blij dat ik samen met mijn vriend Maurits werk. Doordat we vaak samen reizen, voel ik me overal ter wereld thuis. Omdat het belangrijk is om je huid te hydrateren in het vliegtuig, neem ik altijd een hydraterende gezichtsspray van Caudalie en oogmaskertjes van Babor mee. En een kleine versie van de Honey Infused Hair Oil van Gisou.

Barbor Skinovage PX Cellulose Mask Eye Area - € 19,90

Lees in het Partyissue wat Negin haar quilty pleasures zijn! Koop het decembernummer in de winkel of online

Wil je net als Negin een eigen bedrijf opstarten en heb jij al een tijdje een fantastisch idee om je eigen bedrijf te starten en voel je de ondernemerskriebels de overhand nemen? Zonde om rond te lopen met een topidee voor je eigen bedrijf en er niets mee te doen. Schrijf je in voor de Marie Claire Starters Award, dan helpen wij je een vliegende start te maken. Inschrijven doe je hier!

Lees ook: Dit zijn de leukste beautyadventskalenders van dit jaar

Tekst: Marjolein Vermeij | Fotografie: Anna Belle Clareburg