4 trends die je aankomende herfst overal gaat zien

Hoewel eind september het herfstseizoen pas écht van start gaat, zijn er al verschillende trends gespot die dit najaar een hit beloven te worden.

Lees ook

Hoewel eind september het herfstseizoen pas écht van start gaat, zijn er al verschillende trends gespot die dit najaar een hit beloven te worden. Zo schreven we laatst al over dé herfstjas van 2020, maar dat is lang nog niet alles. Kijk hieronder mee naar vier andere herfsttrends van dit jaar.

1. In je bubbel

Volumineuze jurken waar alleen een hoofd en een paar voeten uitsteken en modellen die verdwijnen in monumentale mouwpartijen. Wat je hier ziet is een nogal excentriek vormexperiment. Een beetje downsizen maakt het draagbaar.

2. Gelaarsd

Tijd om ruimte te maken in je kast, want de liefde voor laarzen is eindeloos dit seizoen. Lang, kort, stoer, chic, comfortabel of helemaal niet: zoals je ziet kun je er alle kanten mee op.


3. Kettingreactie

De oversized ketting is een ding. Op schoenen, tassen, om je nek of in je oren. Neem de statement bags van Stella McCartney en Dries van Noten, en de dikke schakelcolliers en -oorbellen van Sacai en Monse. Goed om te weten: het betere hang-en-sluitwerk is goud van kleur, dus kies een focuspunt en overdrijf het een beetje.

4. Powermouw

Een statement maak je met je mouwen dit seizoen. Neem bijvoorbeeld de oversized puff sleeve, gezien bij Fendi en Jil Sander. Combineer je uitgesproken jas, jurk of shirt met een iets eenvoudiger broek of midi-rok en je hebt een toplook te pakken.

Bron: Marjolein Vermeij, Charlie Dot | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook