Canon zoekt Instagram-talent voor een roadtrip door de Noordkaap

Buitenkansje!

Canon zoekt Instagram-talent voor een roadtrip door de Noordkaap

Hou je van avontuur? Kan je tegen de kou en hoor jij regelmatig dat je social media skills on point zijn? We’ve got the job for you. Of nou ja Canon dan. Nog maar 27 dagen tot je je kan inschrijven voor de zesde editie van de Noordkaapchallenge. Dit is een uitdaging waarbij verschillende teams dertien dagen lang roadtrippen van Nederland naar de Noordkaap en weer terug. Canon, de sponsor van deze challenge zoekt nog een fotografietalent die betaald mee mag. Een buitenkansje noemen wij dat.

Noorderlicht

Tijdens de Noordkaapchallenge zal je strijden met verschillende teams om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel van de Serious Request 3FM-actie. Dat je het noorderlicht gaat bewonderen en misschien rendieren en zelfs de kerstman onderweg tegenkomt, is natuurlijk een erg leuke bijkomstigheid.

Cameratalent

Het is ook mogelijk om jezelf in te schrijven met een team om mee te doen aan de challenge. Dit kan vanaf 8 december, deelnemen kost 750 euro per persoon. Maar als je een beetje gevoel voor beeld hebt en overweg kan met een camera, meld je dan aan voor de Canon-groep, dan kost de trip je dus helemaal niks. 

Lees ook: Deze foto's van de kustlijn langs de Carabische zee zijn shocking

Bron: Noordkaapchallenge | Beeld: iStock