Tiffany & Co. opent hun eerste restaurant

Je kunt nu echt breakfast at Tiffany's hebben in de Blue Box Café.

Lees ook

Het is zover, Tiffany & Co. opent hun eerste restaurant in hun Fifth Avenue flagship store in New York City. Je hoeft niet meer door het raam te staren met je koffie en croissant in de hand à la Hepburn. Vanaf nu kun je écht aanschuiven voor een ‘breakfast at Tiffany’s’. 

Blue Box Café
Het Amerikaanse juwelenmerk opent op 10 november hun nieuwe restaurant in het net vernieuwde Home & Accessoires departement. Als de Blue Box Café, want zo heet het, een even appetijtelijke inhoud heeft als hun bekende juwelendoosje, dan zit je voortaan goed. De soon to be trekpleister is volledig ingericht met strakke designstukken en is doorweven met de typerende blauwe kleur waar het merk bekend om staat. En wat is Tiffany & Co. zonder een tikkeltje zilver? Niets, correct. 

Magisch menu
Maar van een mooi bord alleen kun je niet eten, toch? Gelukkig zou het menu rijkelijk gevuld zijn met Amerikaanse gerechten, die met de hoogste kwaliteit bereidt worden. Zo is er de Fifth Avenue Salad met kreeft en avocado. En voor ontbijt, want daar komen we toch voor: vergeet de croissant, jij krijgt eieren met truffel en een coupe champagne.

Lees ook: 12 x de beste koffieplekjes in Nederland

Bron: Vanity Fair | Beeld: Tiffany & Co.

 

Laatste nieuws

Zie ook