Celebs zweren bij deze betaalbare beautyproducten

Ook celebs zijn fan van budgetvriendelijke beautyproducten.

De schoonheidsgeheimen van modellen en beroemdheden willen we maar al te graag weten. Als je dacht dat A-listers altijd de duurste producten in huis hebben; think again. Want ook celebs zijn fan van budgetvriendelijke beautyproducten.

Gigi Hadid 

Waar Gigi haar gezonde glowy skin aan te danken heeft? Aan de Fresh Skin abrikozen scrub van St. Ives. “Het is een blijvertje, simpelweg omdat het de beste is”, aldus het topmodel. De scrub is perfect voor de gevoelige huid, omdat hij diep scrubt zonder de huid te irriteren of uit te drogen. Voor €9,95 (online) kun je 'm in huis halen.

Shay Mitchell

Niets is meer bevredigend dan het verwijderen van een pore strip om het vervolgens te inspecteren hoeveel smurrie er van af is gekomen. Pretty Little Liars ster Shay Mitchell deelt deze voldoening en zweert bij de diep reinigende strips van Bioré. Haar ultieme tip? “Voor een tijd haalde ik het er verkeerd van af, ik verwijderde het van de ene naar de andere kant. Maar, je zou het dus eigenlijk met beide vingers aan beide uiteinden er in één beweging af moeten halen.”

Rosie Huntington-Whiteley 

Als je Rosie Huntington Whiteley's lip signature wil imiteren, dan is de Burt's Bees Naturally Tinted Lip Balm misschien wel het product voor jou. Het supermodel geeft toe dat ze de Burt's Bees lipbalm boven dure lippenstift verkiest. “Ik ben geen groot fan van lippenstift omdat ik het haat dat je het elke vijf minuten moet bijwerken. Ik blijf in plaats daarvan bij een getinte lippenbalsem, zoals Burt's Bees.”

Dit bericht bekijken op Instagram

🌸🌸🌸

Een bericht gedeeld door Rosie HW (@rosiehw) op

Kim Kardashian

De realityster slash ondernemer slash rechtenstudent, heeft onlangs in haar app aangegeven dat ze ook een fan is van de L'Oreal Voluminous Mascara, een cult favoriet van velen. “Het heeft de perfecte zwarte tint en het lift elke wimper op. Het is perfect voor een alledaagse look of breng 'm meerdere lagen aan voor een meer drama look”, schreef ze.

Dit bericht bekijken op Instagram

Manifest it all ✨ Dreams do come true ✨

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Bron: Marie Claire | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws