10 redenen waarom jij het nieuwe partyissue van Marie Claire niet wilt missen

Ren nu naar de winkel of vind 'm hier!

Feest, flirt, dans. Dat zijn slechts drie woorden die ons helemaal in de partymood brengen. Zowel offline als online is het la dolce fiësta bij Marie Claire. In dit decembernummer vieren we het leven in de mooiste glitterjurken en partypakken met nog veel meer inspiratie en pakkende verhalen. Wij zetten alvast tien redenen onder elkaar waarom je deze nieuwe editie van Marie Claire voor geen geld van de wereld wilt missen. 

1/ Oh Emma
Ho stop ho; onze cover is er een om niet te vergeten. De Amerikaanse actrice Emma Stone siert ‘m als geen ander dat kan en praat ons bij over liefde, seksisme en de rekening splitten. Van een ding kun je zeker zijn: de buitenkant van ons nieuwe issue is even spannend als de binnenkant!

2/ Starters Award 2017
Het eind van het jaar laat ons altijd even reflecteren: wat bewoog er de laatste twaalf maanden, wat raakte ons en waar willen we naartoe in het nieuwe jaar. Misschien wil je wel voor jezelf beginnen? Schrijf je dan nu in voor de Marie Claire Starters Award 2017 en maak kans op waanzinnige prijzen, waaronder 2500 euro startkapitaal. 

3/ Val in de prijzen
Houd Marie Claire in de gaten, want wij vieren feest met jóu! We geven beautycadeaus weg t.w.v. maar liefst 1200 euro! Ontdek ze hier!

4/ Ga mee op reis
Met een Fiatje toeren over bergweggetjes, huisgemaakte limoncello drinken in Taormina en verse vis proeven aan zee. Verwacht een prachtige reportage over het Italiaanse Sicilië. 

5/ Moslima’s in rockband
Wonderlijk maar waar: drie jonge vrouwen veroveren de Indonesische muziekscene met hun heavymetalband. In een land waar 90 procent van de bevolking moslim is, blijkt muziek een perfecte tool om te protesteren tegen het systeem.

6/ In vertrouwen
Zoals je elke maand in Marie Claire kunt verwachten. Een getuigenis van de 35-jarige Jeltje die werd misbruikt door haar zwakzinnige buurjongen. Lees hier de preview van het verhaal.  

7/ What to wear
Wat een feest: de winkels hangen weer vol met pailletten, glitters en fluweel. Zie je het bos door de bomen niet meer? Wij hebben 101 ideeën.

8/ Het kan niet snel genoeg gaan
Alsof de feestdagen nog niet druk genoeg zijn – je hebt een garde in de ene hand, een laptop in de andere… In het nieuwe partyissue van Marie Claire ga je gelukkig razendsnel in de make-up dankzij onze zeven makkelijke feestlooks toe te passen.

9/ Vettige praat
Waarom kan de een alles eten, terwijl de ander al aankomt door alleen maar naar een pizzapunt te kijken? Het is de centrale vraag in Sylvia Tara’s boek over vet. En er is nog veel meer wat je niet wist.

10/ Nieuwe rubriek
Heb jij onze nieuwe rubriek ‘How I Do the Job’ al gezien? Ontdek de nieuwe At Work-rubriek met Ginny Ramkisoen en bekijk de allernieuwste video hier

Naast deze highlights vind je nog meer beauty, carrière en inspirerende vrouwen in dit nieuwe nummer van Marie Claire. Maar ook op de website kun je veel party verwachten. Enjoy! Ren nu naar de winkel of vind ‘m hier!

Wil je genieten van voordelige abonnementen? Wij hebben ze voor jou op maat gemaakt. Sluit je deal hier!

Blijf vooral Marie Claire ook online, op Facebook en Instagram volgen! 

Laatste nieuws