Zo zag je Carice van Houten nog niet eerder

De actrice deelt een indrukwekkende teaser van haar serie Red Light.

Lees ook

Carice van Houten en Halina Reijn schoten vorig jaar samen de film Instinct, en dat moet naar meer hebben geroken. De besties besloten opnieuw samen te werken, maar dit keer aan een serie: Red Light. Carice deelt nu een veelbelovende teaser op Instagram.

Dramaserie

Carice en Halina deelden in augustus 2019 al dat ze samen aan de Nederlandstalige dramaserie Red Light werkten. De productie zou meteen van start gaan, maar het bleef daarna behoorlijk stil rondom Red Light. Althans, tot nu. Carice deelt een indrukwekkende teaser van de serie op Instagram.

“We hebben het weer geflikt Halina. Ik voel me trots om jullie de teaser van Red Light te laten zien”, schrijft Carice in de caption.


Red Light

De dramaserie gaat over drie vrouwen die in de prostitutie terecht zijn gekomen. De vrouwen doen er alles aan om uit de prostitutie te komen.

Red Light is een verhaal met enorme urgentie, over vrouwen, seksualiteit en macht. We zijn erg trots dat na lange voorbereiding de opnames nu gaan beginnen. We geloven dat Red Light een zeer wervelende, actuele serie wordt”, lieten Carice en Halina al eerder in een statement weten.

De dramaserie bestaat uit tien afleveringen. Het is nog onbekend wanneer we de serie kunnen verwachten. Wel laat Carice weten dat Red Light binnenkort op Omroep BNNVARA en VTM te zien is. Wij kunnen in elk geval niet wachten!

Bekijk de teaser hieronder.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook

Ryan Gosling

Ryan Gosling doet boekje open over zijn twee dochters en het vaderschap

De acteur en zijn partner Eva Mendes hebben twee dochters; de 7-jarige Esmeralda en de 5-jarige Amada.
Rosie HW

Rosie Huntington-Whiteley deelt uniek kiekje van zoon Jack

Ook showt Rosie, die samen met haar verloofde Jason Statham een tweede kindje verwacht, haar groeiende babybump.
Dakota Johnson

Dakota Johnson vertelt voor het eerst in lange tijd meer over relatie met Chris...

Normaal gesproken is de actrice erg gereserveerd wanneer het over haar privéleven gaat.