6 x de beste podcasts om nu te beluisteren

Technologie is geweldig...

Lees ook

Naar een inspirerende, komische of spannende podcast luisteren kan die lange reistijd bijna verdraagzaam maken. Wij geven je zes podcast waar je vanaf de eerste aflevering hooked bent. Van een feministische podcast tot podcasts over beauty, persoonlijkheid en maatschappelijke fenomenen. Voor ieder wat wils, en wij herhalen, je gaat verslaafd raken. 

1/ My Dad Wrote a Porno


Stel je voor dat je vader een dirty boek heeft geschreven, de meeste mensen zouden het proberen te negeren maar Jamie Morton niet. Samen met zijn vrienden James Cooper en Alice Levine leest hij elke week een hoofdstuk voor uit het boek. Op deze manier ontdekt hij dingen over zijn vader die hij nooit had verwacht.

2/ Dope Queens


Deze podcast is anders dan alle anderen. Dope Queens is namelijk niet gescript en opgenomen met een livepubliek. De twee hosts van Dope Queens Phoebe Robinson en Jessica Williams weten nooit wat er gaat gebeuren en dat maakt deze podcast extra grappig. Verhalen over seks, romantiek, etniciteit, reizen, leven in New York en nog veel meer. Buikpijn van het lachen gegarandeerd.

3/ Breaking Beauty


Carlene Higgins & Jill Dunn duiken in de verhalen achter alle beautyproducten die je gebruikt. Het zal je verbazen wat voor verrassende weetjes je ontdekt. Deze podcast bevat goede tips, productreviews en inspirerende verhalen van de oprichters van succesvolle beautymerken.

4/ The Guilty Feminist


The Guilty Feminist is een feministische en komische podcast. De makers Frances-White and Sofie Hagen bedachten de podcast die gasten laat discussiëren over alles waar een 21eeuwse feminist tegen aanloopt. En dit allemaal met een heel wat goeie Britse humor.   

5/ So Many White Guys


Phoebe Robinson is het zat om de enige donkergetinte vrouw te zijn tussen alle blanke comedians. Daarom gaat ze super intieme, grappige en eerlijke gesprekken aan met muzikanten, acteurs, schrijvers en komedianten. Niet geheel belangrijk; ze zijn allemaal getint.

6/ Sleep with me


Aan het piekeren in de nacht? Houden je zorgen je wakker en lukt het gewoon niet om in slaap te vallen? Dit is de podcast die precies al die problemen verhelpt en waardoor jij als een roos slaapt. En geloof ons, het werkt want de man die aan het woord is praat over de meest saaie dingen in het leven.

7/ The Heart 


De dingen die je fluistert, de dingen die doet, dingen die je voelt en niet weet hoe je het moet noemen. Deze podcast gaat over de verschrikkingen van intimiteit, de gelukzaligheid van verliefdheid, diversiteit en nog veel andere onderwerpen. We kunnen ook wel zeggen: er is niets wat hierop lijkt. Al nieuwsgierig?

Lees ook: Made in: de waarheid over kledinglabels

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook