Gucci niet langer meer titelhouder populairste designermerk

Deze merken hebben nu wel hun plekje veroverd in de top 3!

Lees ook

Je kon dit jaar simpelweg niet om Gucci heen. De geliefde cross body bags, de tijdloze riemen met logo en last but not least de welbekende loafers. Toch is het nu niet langer meer het populairste merk op aarde.

Nieuwe winnaar
Hoewel het modehuis uit Italië zeker niet hoeft te vrezen voor een mindere verkoop, is het nu modehuis Balenciaga die er met de titel vandoor gaat. “Een nieuw logo, een verkooppunt bij Colette en Demna Gvasalia die producten blijft ontwerpen die de verkoop van mode online drijven, zorgen ervoor dat het merk nu aan de top staat”, aldus Business of Fashion.

Top 3
Online magazine Business of Fashion en zoekmachine Lyst bekeken ook dit kwartaal weer naar de best selling brands en concludeerden dat Gucci toch echt de nummer één plek door moet geven aan Balenciaga. En hoewel Gucci nog steeds trots mag zijn op de tweede plaats, heeft ook het ontzettend populaire merk Off-White een plekje in de top drie bemachtigd, waardoor Kanye West’s Yeezy naar de vierde plek zakt. En ja, zeg nou eerlijk: iedereen droomt er van om een Balenciaga item in de kast te hebben hangen, toch?

Lees ook: Investeren: dat doe je beter in een Chanel-tas dan in vastgoed

Bron: Grazia | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook