Win: een shoppingtrip naar Hamburg met Summum Woman

Meld je nu aan!

Win: een shoppingtrip naar Hamburg met Summum Woman

Deze winter zet Summum Woman op haar blog The Style Edit de schijnwerpers op onze buurlanden België en Duitsland. Het Nederlandse modelabel is namelijk niet alleen succesvol achter onze eigen duinen: met een netwerk van zo’n 1000 verkooppunten door heel Europa weten ze bij Summum Woman wel waar het goed shoppen is. Te beginnen bij onze buren!

Trip & shop

Modeliefhebbers weten Antwerpen te vinden, maar wist je dat Duitsland ook tot de wereldtop behoort als het om bucketlist stedentrips gaat? Berlijn, natürlich… Maar wat dacht je van Hamburg? De tweede stad van Duitsland heeft alles wat je van een wereldhavenstad mag verwachten. Van de historische Altstadt tot de bruisende Neustad, en van de vele rauwe rafelranden die hip en cool zijn tot de moderne architectuurhotspot Hafencity.

Hot & Happening Hamburg

Op Summum Woman’s blog The Style Edit vind je ‘My Local Shopping Guide: Hamburg’ met daarin alle must-sees op het gebied van shoppen, eten en cultuur in Hamburg. En dat zijn er nogal wat! Je wordt gegarandeerd hebberig van wat Hamburg te bieden heeft en daarom bedacht Summum Woman in samenwerking met Marie Claire deze heerlijke must-win-actie.

Win!

Vertel ons hier met wie jij het liefst een shopping weekend in Hamburg zou willen beleven en win twee overnachtingen in het stijlvolle, centraal gelegen boetiekhotel Sir Nicolai.

Doe mee en win. Klik hier!

Good luck!