Dit hotel op de Malediven biedt gasten een ‘Instagram Butler’ aan

Wij zijn overtuigd!

Lees ook

Een helderblauwe zee, een parelwit strand en het allermooiste uitzicht: wie droomt er nu niet van een reis naar de Malediven. Toch wordt een trip naar de prachtige eilandengroep nu nóg aantrekkelijker. Het enorm chique hotel Conrad Hilton Resort biedt namelijk een wel heel bijzondere service…

Hoewel de meesten zich voornemen om op vakantie vooral te ontspannen en zo min mogelijk met het thuisfront bezig te zijn, blijkt ook hier maar weer eens hoe verslaafd we in de afgelopen jaren aan social media zijn geraakt. De hashtag #vacation is niet voor niets bijna 68 miljoen gebruikt op Instagram. En hoe zeer we je ook aanraden om je telefoon lekker in je hotelkamer te laten, met deze service van het hotel is dat bijna onmogelijk.

Je moet er flink wat voor neerleggen, maar dan krijg je ook wat. Bij een verblijf in het luxueuze resort krijg je namelijk een eigen zogenoemde Instagram Butler. Deze beste man of vrouw zorgt dat het jou tijdens je vakantie op de Malediven aan niets ontbreekt en dat jij je trouwe volgers kan trakteren op de mooiste vakantiekiekjes. Oftewel: geen gekibbel meer met je geliefde, maar een fotograaf die precies weet wat-ie doet.

De zogeheten Insta-butlers laten je niet alleen de meest prachtige plekjes op het eiland zien, ze zorgen er ook voor dat jij Instaproof op de foto staat. Daarnaast informeren ze je op welk moment van de dag je het beste de foto kunt (laten) maken. But that’s not all… Er is een heuse excursie waarbij je de mooiste plekken, beste restaurants en atollen te zien krijgt.

Eigenlijk rest ons nog een ding: boek die tickets en go, go go!

Lees ook: Je kunt nu een privé-eiland huren voor 6 miljoen

 

 

Een bericht dat is gedeeld door @seathroughlove op

 

Laatste nieuws

Zie ook