Marie Claire's weekendtips

Van een bierfestival tot aan het huren van een privé bioscoop voor maximaal 20 personen.
MC_weekendtips_wk37

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil jij aankomend weekend niet missen.

TAPT Festival de Biergarten Editie

Op 12 en 13 september staat het Julianapark in Utrecht in het teken van (speciaal) bier. De heren van TAPT Festival hebben een manier gevonden om het populaire bierfestival door te laten gaan. Natuurlijk aangepast, zodat het volledig corona-proof is! Wat je kunt verwachten? Een flinke dosis gezelligheid! Daarnaast worden er maar liefst 100(!) verschillende bieren geschonken, waaronder Jopen, Weihenstephan, Brouwerij ’t IJ, Gebrouwen door Vrouwen, en het Utrechtse biermerk Van De Streek.

En dat is nog niet alles, want ook aan entertainment is gedacht. Zo wordt iedereen gestimuleerd om eigen (bord)spelletjes meenemen, maar kun je ook meespelen met de silent bingo en zal de DJ de nodige beats verzorgen.

Wanneer:
I.v.m. het coronavirus wordt er in shifts gewerkt:
Zaterdag 12 september, v.a. 18 jaar | shift 1: 12:00 - 17:00 uur, shift 2: 18:00 - 23:00 uur
Zondag 13 september, voor alle leeftijden | shift: 13:00 - 20:00 uur

Waar:
Julianapark, Utrecht
Klik *hier* voor meer info.

Eigen visie

Tijdens BredaPhoto staat de stad in het teken van topfotografie en nieuw talent. Voor de expo Power to the models in Stedelijk Museum Breda liet fotograaf Jan Hoek de modellen het beeld bepalen. Een van hen is de Nederlandse Lotte van Eijk, die een Instagramaccount begon om als plussize model het vrouwenlichaam neer te zetten dat ze in tijdschriften nooit tegenkomt.

Wanneer:
Van 9 september t/m 29 november

Waar:
Stedelijk Museum Breda
Klik *hier* voor meer info.

Private cinema

De private dining zaal van Restaurant C (Boven C genoemd), is omgetoverd tot een privé bioscoop. Je kunt hier met maximaal 20 personen, op 1,5 meter afstand, veilig genieten van je favoriete film of concert.

Daarnaast zijn er diverse arrangementen en shifts te boeken. Zo is er de 'lunch' shift met een 3-gangen chef menu, een 'borrel' shift en een 'diner' shift! Met het late night arrangement sluit je de avond af en is de bar open voor een arrangement met onbeperkt bier, wijn of fris.

Waar:
Restaurant C
Wibautstraat 125, Amsterdam
Klik *hier* voor meer informatie

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5fcb31d41a350', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });