Must-see! In dit land opent het allereerste onderwater restaurant van Europa

Zet maar snel op je bucketlist!

Must-see! In dit land opent het allereerste onderwater restaurant van Europa

Het belooft een unieke beleving te worden, en met zo’n uitzicht kan dat ook bijna niet anders. Dacht je dat je met een restaurant op zee al mooi uitzicht had, in het nieuwe restaurant Under in Noorwegen dineer je pas écht uniek. Daar opent namelijk het allereerste onderwaterrestaurant van Europa.

Noorwegen heeft naast de vele winkelstraten en de gave natuur nu nog een reden om een ticket te boeken. Het unieke restaurant is ontworpen door Snøhetta, en door de vele ramen heb je van de vloer tot aan het plafond uitzicht op wat er allemaal ín de zee gebeurt. 

In totaal passen er honderd gasten in het bouwwerk van drie verdiepingen, waar je op elke verdieping kan genieten van het uitzicht. Het bouwen van het onderzeese restaurant moet overigens nog wel beginnen, en ze gaan er dan ook vanuit dat het pas eind 2019 zijn deuren zal openen.

Ach ja, dan weet je in ieder geval waar je tegen die tijd naar toe moet. Enne, mocht je op zoek zijn naar een goedkoop ticket: hier lees je hoever je van tevoren moet boeken om het goedkoopste ticket te bemachtigen. Good luck!

Lees ook: 10 geweldige Europese bestemmingen die je nog niet kende 

 

Een bericht gedeeld door Snøhetta (@snohetta) op

 

Een bericht gedeeld door CNN Style (@cnnstyle) op

Bron: Colourful Rebel Beeld: Instagram, iStock