Zien: het allerduurste huis ter wereld staat nu te koop

Maar tot het verkocht is kan je er gewoon nog heen voor de perfecte Instakiekjes, om te trouwen of om er gewoon eens geweest te zijn.

Lees ook

Wanneer je er fortuinlijke beroemdheden als Elton John, Bono en Paul Allen als buren bij krijgt, kun je ervan uitgaan dat het niet bepaald om een nederig stulpje gaat. Het duurste huis ter wereld, met een vraagprijs van maar liefst 410 miljoen dollar, staat te koop. Wat je daarvoor krijgt? Héél erg veel!

‘Een mens mag dromen’ is in dit geval zeker toepasselijk, want met zo’n vraagprijs zullen er maar weinig bij de makelaar aankloppen voor het landgoed Villa Ephrussi de Rothschild in het Franse Nice.

De enorme villa werd in 1830 gebouwd en is met ruim 16.700 vierkante meter een heus paleis te noemen. Het heeft veertien slaapkamers en meerdere zitkamers, waarbij het net lijkt alsof je je in museum begeeft. Daarnaast beschikt het over het mooiste interieur, wat je voor een meerprijs (!) kunt overnemen. 

Naast het prachtige huis is er de amazing tuin, inclusief zwembad met het formaat van een Olympisch bad, 25 tuinkassen en duizenden prachtige planten en bloemen. En mocht je nou net niet genoeg op je spaarrekening hebben staan, dan kan je er altijd nog een bezoek brengen om de mooiste foto’s voor Instagram te maken of er je trouwfeest te vieren.

Benieuwd geworden naar de prachtvilla? Droom nog maar even verder…

Lees ook: Door deze ‘interieur fouten’ lijkt je huis kleiner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een bericht gedeeld door DS ♡ (@fairybaby) op

Bron: Thrillist Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook