Hét kapsel dat elke it girl zich nu laat aanmeten

Sexy, elegant én super fashionable: wedden dat je gelijk een afspraak bij de kapper maakt?

Hét kapsel dat elke it girl zich nu laat aanmeten

De kapperszaken lopen vol met verzoekjes en voor wie ‘eens iets anders wil’ is de curtain fringe dan ook een echte aanrader. Brigitte Bardot en Jane Birkin waren jaren geleden al fan, maar ook Alexa Chung rockt 'm nu met veel plezier. 

Het afgelopen jaar leek de pony al helemaal terug van weggeweest. Modellen, it girls en andere fashionista’s lieten massaal de schaar door hun voorste lokken halen, waardoor de pony weer helemaal hip & happening werd. 

Maar ja, zo’n pony werkt niet altijd fijn mee en wanneer je een bad hair day hebt, trek je letterlijk alle haren uit je kop van spijt. Een goede tussenweg is dus de curtain fringe, waarbij je haar als het ware als twee sierlijke gordijnen langs je gezicht valt.

Pluspunt is dat je er qua styling, met uitzondering van een échte slechte haardag, vrijwel niks aan hoeft te doen. En wanneer je er helemaal klaar mee bent, is je curtain fringe binnen no time weer weggewerkt in je lange lokken. Lijkt ons de moeite waard om eens uit te proberen. Heb jij je vaste kapper al gebeld?

Lees ook: De grootste fout die je kunt maken bij de kapper

 

Een bericht gedeeld door Alexa (@alexachung) op

 

Een bericht gedeeld door Athena (@lepetitemorte) op

Bron: NINA Beeld: Instagram, Getty