De Amsterdamse conceptstore X Bank heeft nu ook een onlineshop

The time is now!

Lees ook

Het was even wachten, maar nu is het zover. De conceptstore X Bank op de Spuistraat in Amsterdam heeft zijn onlineshop gelanceerd. Als succesvolle winkel kon deze digitale uitbreiding niet uitblijven. Een logische stap in de goede richting voor de winkel die zich exclusief richt op Nederlandse mode, kunst en design. 

Enorme vraag
Na onophoudelijke vraag van internationale gasten zwichtte eigenaar Liran Wizman: “X BANK was enkel beschikbaar voor de bewoners en bezoekers van Amsterdam, door middel van de e-store lancering kunnen wij internationale exposure en een podium bieden aan ons geweldige Nederlandse talent.”

David Laport’s capsulecollectie voor X Bank.

 

Exclusieve samenwerkingen
Op dit moment is er slechts een selectie van de 700 vierkante meter grote winkel op de webshop beschikbaar. Denk aan horloges van Piet Hein Eek, een lamp van Bas Vellekoop of rugtassen van TEYM. Maar geen nood, het aanbod zal zich snel uitbreiden. Voor deze lancering heeft Nederlandse ontwerper David Laport een exclusieve capsulecollectie ontworpen. En ook het merk Daily Paper ging aan de ontwerptafel om de lancering te vieren. Zij creëerden een badpak en zwembroek, een mooie toevoeging voor een zonnige bestemming deze winter.

Ontdek de gloednieuwe onlineshop van X Bank hier.

Beeld: X Bank

Laatste nieuws

Zie ook