Win: een handtas van Ree Projects ter waarde van 299 euro (Gesloten)

Doe snel mee!

Win: een handtas van Ree Projects ter waarde van 299 euro (Gesloten)
Het Green Issue van Marie Claire ligt nu een weekje in de winkel (en is natuurlijk ook hier te vinden). Omdat we zoveel positieve reacties van onze lezers ontvangen op ons duurzame issue, geven wij ook graag iets terug. Niet alleen aan jou, maar ook aan de natuur met duurzaamheid in gedachten. Marie Claire geeft nu een tas van Ree Projects ter waarde van 299 euro weg. Lees snel verder.
 
Hoe het begon
Desiree Kleinen, oprichter en creative director van Ree Projects, had genoeg van het ademloze productietempo in de modeindustrie. Met haar tassenlabel Ree Projects laat ze zich leiden door het principe van slow luxury: duurzaam geproduceerde tassen die meerdere seizoenen mee kunnen gaan. Met veel zorg en aandacht ontwikkelt ze haar label, ontstaan vanuit een constante zoektocht naar de ideale combinatie van tijdloze esthetiek, hoogstaande kwaliteit en vakmanschap. Luxury goods zonder luxury mark ups. Dat dus.
 
Geboren ontwerper

Na haar studie modevormgeving aan Artez in Arnhem won Desiree met haar ready to wear-collectie prijzen in Italië, waarna zij voor diverse modehuizen is gaan werken. Zij werkte onder andere voor modehuizen als Karl Lagerfeld, Balmain en Faith Connexion, maar ook voor Nederlandse merken zoals Denham the Jeanmaker. Na twee decennia ervaring in de industrie besloot ze om aan haar eigen merk te gaan bouwen en iets neer te zetten waar ze helemaal achter staat.
 
Ontwerper Desiree Kleinen

Te winnen

Jij als lezeres maakt nu kans op een handtas van het duurzame Ree Projects. Marie Claire verloot de Do-clutch in de kleuren; Burgundy, Navy, Nude. Een handig tasje gemaakt van plantaardig gelooid leer waarmee je zowel je evening outfit als je travel look compleet maakt. Jouw musthaves kunnen meteen een plekje opeisen. Het leren handvat zorgt ervoor dat je de clutch niet altijd in je hand hoeft te houden. Cocktails, over here please. Net zoals al haar andere tassen en accessoires werd dit tasje in haar Amsterdamse studio geproduceerd door vakmensen uit Italië.

Meer collecties ontdekken doe je ook op hun Instagram- en Facebookpagina of op de website van Ree Projects. 

Burgundy
Navy
Nude

Meedoen is makkelijk. Je hoeft alleen maar onze Facebookpagina te liken en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Stuur dan gewoon even een privéberichtje via Facebook met daarin je e-mailadres en jouw favoriete kleur. Na afloop van de actie worden de winnaars bekendgemaakt op de website en nemen we contact op met de winnaars.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:

 

Voorwaarden

Na afloop van de actie worden de winnaars bekendgemaakt op de website. De actie loopt t/m 7 november 2017. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend. 

Beelden: Ree Projects