Kim Cattrall zegt nooit vrienden te zijn geweest met collega-actrices Sex and the City

En het leeftijdverschil heeft daar ook mee te maken...

Lees ook

Sex and the City, dé serie over de onvoorwaardelijke vriendschap tussen vier vrouwen. Dat de actrices na al die jaren van opnames zo nu en dan afspreken voor een typische NY brunch lijkt aannemelijk, toch? Kim Cattrall, die de rol van Samantha Jones vertolkte, haalt ons uit die droom. De relatie met tegenspelers Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis was eigenlijk alleen zakelijk.

Nooit vrienden geweest
De 61-jarige actrice vertelt in Life Stories, de talkshow van de Britse Piers Morgan, dat de vier vrouwen in het echt helemaal geen goede vriendinnen waren. “We zijn nooit vrienden geweest”, zegt Cattrall. “Het enige dat we gemeenschappelijk hadden was de serie en de serie is niet meer”, gaat Cattrall verder.   

Te groot verschil
Het leven van de Amerikaanse actrice verschilt te veel met die van haar tegenspelers, zegt Cattrall. “”Zij hebben allemaal kinderen en ik ben ook nog eens tien jaar ouder. Bovendien ben ik sinds de serie is gestopt maar weinig in New York geweest. Toch vindt Cattrall het jammer dat geen contact heeft met haar voormalige collega’s. “Niemand die je nog eens belt om te vragen hoe het met je gaat”. Kom op Sarah Jessica Parker, pick up the phone.

Lees ook: Sarah Jessica Parker heeft verdrietig nieuws over Sex and the City

Bron: BBC | Beeld: Getty Images

 

Laatste nieuws

Zie ook