Dít zijn de Milanese hotspots van it-girls

Ga jij toevallig naar Milaan dit weekend? Wij hebben 6 hotspots voor jou geselecteerd!

Lees ook

Waar eten ontwerpers hun croissant en in welke hotelbar kom je de front-row scene tegen? Marie Claire’s modemeisjes hebben de heetste adressen van Milaan verzameld. Lees, noteer en ga. Buongiorno Milano! Waar men zich tussen de modeshows van Prada, Gucci en Armani stort op de pasta, pizza en Aperol Spritz. En dat doen ze bij deze pitstopplekken. Zie je daar.

10 Corso Como


Conceptstore 10 Corso Como blijft altijd op het lijstje staan. Je vindt er design- en fashionboeken, een fotogalerie en een fijn café met leuke tuin al kun je in deze tijd je koffietje beter op z’n Italiaans aan de bar drinken. De hele modewereld vertoeft er. 
www.10corsocomo.com

 

Bar Luce


Bar Luce is ontworpen door de grote filmregisseur Wes Anderson. Niet gek dus dat de bar met appelgroene tafels en stoelen, retro behang en flipperkasten iets weg heeft van een filmset. Anderson wilde een inspirerende plek creëren waar men komt om filmscripts te schrijven – wij schreven er in elk geval moeiteloos onze fashion reports.
www.fondazione- prada.org/barluce-en

 

Room Mate Giulia


Milaan is een prachtstad, het eten smaakt goed, de mode is fantastisch en het weer is altijd beter dan bij ons. Hamvraag: waar gaan we slapen? Bij Giulia. Een vrij nieuw boetiekhotel waar je zeer betaalbaar in een designsetting tot rust kunt komen. En het ligt supercentraal, dicht bij Piazza del Duomo.
www.room-matehotels.com/en/giulia

 

TOM: The Ordinary Market


Een van Milaans coolste hotspots waar restaurant, bar en nachtclub worden gecombineerd. Eerst lekker eten, daarna gezellig drinken en dan dansen. www.theordinarymarket.com

 

Bahama Mama


De fijnste plek voor een mani- en pedicure in Milaan. Ideaal om even een uurtje te relaxen en je kunt er ook unieke vintage items shoppen (van Prada en Gucci tot Chanel) of een lekker sapje drinken. Heaven on earth!
www.bahamamama.it/bm

 

Fish Bar


Hier eet je vis. Van oesters tot gegrilde inktvis en rauwe zalm. Missie van de Fish Bar: vis toegankelijk maken door gerechten van over de hele wereld (Amerika, Thailand, België) te serveren. Met een Italiaanse touch, voor een scherpe prijs. Vooral de visburger is een aanrader. www.shbar.it

Lees ook: 10 superhotte reisbestemmingen in Azie

Productie en tekst: Gina Pesulima en Yeliz Çiçek

Laatste nieuws

Zie ook