Internet in de ban van wonder schoonmaakmiddel

En de video's liegen er niet om, want de meest hardnekkige vlekken worden verwijderd.

Of het nu gaat om roestige deurklinken of vieze voegen tussen de badkamertegels, we hebben allemaal wel eens te maken gehad met hardnekkige vlekken in huis. Krijg je deze vlekken voor geen mogelijkheid schoon? Dan wil je dit wondermiddel weten.

Wonderspul

De reinigingspasta van Stardrops, ook wel The Pink Stuff genoemd, gaat op dit moment het internet over. Het goedje beweert namelijk zelfs de meest onmogelijke vlekken in een handomdraai te verwijderen. Fans over de hele wereld delen hun bevindingen in before and after video's op TikTok. Enne, de resultaten liegen er niet om.

Sceptisch

Platform Good Housekeeping was sceptisch en probeerde het goedje eerst zelf uit. Zo gebruikten ze The Pink Stuff op verschillende oppervlakken. De reinigingsexpert gebruikte een schepje van de pasta op een doek of spons, en liet het op oppervlakken die hardnekkiger zijn om schoon te maken (zoals de binnenkant van de oven) 10 minuten intrekken. Het resultaat? Uitstekend! Het wonderspul verwijderde namelijk al het vuil op alle plekken die ze hebben uitgeprobeerd.

Het proberen waard? Bekijk hieronder een paar before and after video's.

@miss_gaga91

I'm impressed 👏 ##fyp ##tiktokmademebuyit ##tiktokmademedoit ##pinkstuff ##thepinkstuff ##UK ##cleaning ##cleaningtiktok ##cleaning ##sparkling ##xyzbca

♬ The Chicken Wing Beat – Ricky Desktop

@maraleebell

ok sooo The Pink Stuff = my new best friend 😁 ##clean ##satisfying ##inmyaejeans ##cloudbread ##foryou ##fyp

♬ Do It – Chloe x Halle

@beautybyliz903

TikTok made me buy it ##pinkstuff ##tiktokmademebuyit ##amazon ##CanYouWorkIt ##cleaning ##deepcleaning

♬ original sound – beautybyliz903

Bron: Good Housekeeping | Beeld: iStock | Video: TikTok

Laatste nieuws