Dit koppel reist de hele wereld over en verdient daarmee tienduizenden euro’s

Het lijkt een modern sprookje...

Lees ook

De Britse twintiger Jack Morris besloot op een dag zijn baan als tapijtschoonmaker op te geven en te gaan reizen. Hij kocht met zijn laatste geld een camera, en dat blijkt de beste beslissing van zijn leven te zijn. Niet alleen kwamJack tijdens het reizen de liefde van zijn leven tegen, hij begon de travelblog doyoutravel. Alle foto’s van hun paradijselijke reizen zet het stel op Instagram en dat leverde hen ruim 4 miljoen volgers op. Klinkt als een modern sprookje, niet?

45 landen
Jack Morris en zijn Australische vriendin Lauren Bullen leven hun droom én die van vele anderen. De twee hebben inmiddels meer dan 45 landen gezien, slapen in de meest luxueuze resorts en ontvangen dagelijks tientallen sponsoraanvragen.

Insta money
Jack en Lauren’s succes op Instagram trekt veel aandacht van internationale merken als Disney, Airbnb en Royal Caribbean Cruises. Voor een gesponsorde post op een van hun Insta-accounts, vraagt het reisduo minstens 3000 euro. Het hoogste bedrag dat het koppel kreeg voor een custom made post is 10.000 euro. Insane, maar hun kiekjes zijn dan ook wel adembenemend mooi:

Lees ook: Vrouw verloot grote villa voor 28 euro per lot

Bron: Elle | Beeld: Doyoutravel

Laatste nieuws

Zie ook