O’Neill lanceert sustainable collectie in het mooiste zwembad ter wereld

O’Neill brengt het fenomeen duurzaamheid naar een heel ander level...

#Make A Change is deze maand het motto van Marie Claire. Het Green Issue ligt op dit moment in de winkel (of vind ‘m hier) en staat volledig in het teken van duurzaamheid. En alsof het all-round sportmerk O’Neill het aanvoelde, lanceerden zij vorige week de nieuwe O’Neill sustainable active wear-collectie. En wij waren erbij!

Noorderparkbad
Speciaal voor de lancering toverde O’Neill het duurzame Noorderparkbad in Amsterdam om tot een tropische oase. Denk Bali, groen, en een sup-yoga workshop. Wat sup-yoga inhoud? Yoga op een wiebelend board, balancerend op het water. Die kunnen we ook weer van ons lijstje afstrepen.

Recycled oceaanplastic
O’Neill brengt met de lancering van de sustainable collectie het fenomeen duurzaamheid naar een heel ander level. De lancering vond plaats in het volledig duurzame Noorderparkbad, waar ze regenwater hergebruiken om de zwembaden te vullen. De collectie is bovendien gemaakt van gerecycled oceaanplastic.
Dit is niet de eerste keer dat O’Neill kiest voor duurzaam; vorig jaar presenteerde het merk voor het eerst O’Neill Blue, een initiatief om surf-gerelateerde producten te ontwikkelen, gemaakt van gerecycled strandplastic.

 

 

Benieuwd naar alle items uit de collectie? Bekijk de collectie hier.

Lees ook:  Genoeg van avocado dit is de groene opvolger

Beeld: O’Neill

Laatste nieuws