Dit is waarom je deze winter naar het buitenland moet verhuizen

Als #4 al niet overtuigend is...

Lees ook

Hoewel ons nog een zonnig weekend te wachten staat, is het met de zomer voorlopig toch echt gedaan. Tijd om een aantal dikke jassen, truien en last but not least sokken in te slaan. Tenzij je jezelf natuurlijk trakteert op een aantal maanden extra zon…

Vakantiedagen

Eerlijk is eerlijk, niet iedereen is in de positie om de hele winter naar een ander land te verkassen, maar zelfs een paar weken geven je al een enorme boost waar je eenmaal terug in Nederland nog wel even op kunt teren. Dus heb je nog wat vakantiedagen – en uiteraard een goed gespekte spaarrekening – over, dan is het zeker de moeite waard om de komende weken slash maanden onder de zon te spenderen. Waarom? Lees mee!

1/ Je hebt geen verplichtingen voor de feestdagen
Kerstmis en Oud en Nieuw: hartstikke leuk maar altijd weer een enorm gedoe. En laten we eerlijk zijn: een witte kerst hebben we al een tijd lang niet meer gehad, dus daarvoor hoef je het ook niet te doen. Probeer dus eens om juist tijdens de feestdagen niet in Nederland te zijn. Geloof ons, je gaat het geweldig vinden!

2/ Een stuk minder stress
Wanneer je in het buitenland bent, heb je toch altijd een vakantiegevoel. En wanneer je op vakantie bent, heb je automatisch minder stress. Althans, in de meeste gevallen dan. Enne, als je voor langere tijd weggaat en je werk besluit mee te nemen, is een mail of opdracht versturen een stuk minder zwaar wanneer je onder de zon op een heerlijk terras zit.

3/ Je krijgt een vitamine D-boost
In de winter merken we allemaal dat we wat minder energie hebben en sneller vatbaar zijn voor een griepje. Je jaarlijkse dip waardoor je verplicht een week moet uitzieken sla je dit keer dus mooi over, want met al die vitamine D voel jij je juist beter dan ook. 

4/ Sla die winterdip over
Net zoals het vorige punt is ook de winterdip een jaarlijks terugkerend item. Behalve voor jou natuurlijk. Met een aangename temperatuur en een heerlijke vibe behoort die winterdip tot het verleden. 

Nou, als we je nu nog niet hebben overtuigd om een ticket naar de zon te boeken…

Lees ook: 6 tips om vanuit het buitenland te werken als een digital nomad

Bron: Libelle | Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook