Vrouw verloot grote villa voor 28 euro per lot

Dit is geen grap...

Lees ook

Nee, dit is zeker geen slechte grap, wel een actie van een vrouw met een heel goed hart. De 54-jarige Donna Pirie verloot haar riante stulpje in Schotland inclusief tennisterrein, landingsplaats voor een helikopter en een schoonmaakster. Wat je ervoor moet doen? 25 pond inleggen en het onderstaande kruiswoordraadsel zien op te lossen. Per ticket van 25 pond zal Donna 5 pond doneren aan het goede doel.

Goed doel
Donna kocht de Johnston Lodge in het stadje Laurencekirk acht jaar geleden. Nu haar dochters allebei het huis uit zijn, is ze wel toe aan een kleiner en knusser huis. Donna hoopt op zo’n 150.000 inschrijvingen, dit zal zo’n vier miljoen opleveren. Als dit gaat lukken, doneert Donna een miljoen euro aan The Yard, een organisatie die zich inzet voor gehandicapte kinderen.

Gokje wagen
Voor de mensen die net niet de gelukkige bewoner van het huis worden, heeft Donna nog een verrassing achter de hand. Naast de hoofdprijs maak je ook nog kans op drie geldbedragen van elfduizend euro. Een gokje wagen kan hier

 

Lees ook: Gucci stopt met het gebruiken van bont

Bron: HLN | Beeld: Winamansionforchristmas

Laatste nieuws

Zie ook