Blake Lively openhartig over seksuele intimidatie op de set

Verschrikkelijk...

Lees ook

Steeds meer actrices doen een boekje open over hun ervaringen met filmproducent Harvey Weinstein, waarbij ook Angelina Jolie en Gwyneth Paltrow afgelopen week hun stem lieten horen. Toch spreken ook steeds meer celebrity’s zich uit over gelijksoortige situaties. Zo ook Blake Lively.

Make-up artist
De actrice kwam met The Sisterhood of the Traveling Pants en Gossip Girl al op jonge leeftijd in de wereld van de films en series terecht, waardoor ze helaas ook al een hele andere kant van de filmindustrie te zien kreeg.

Op de set kreeg ze te maken met een make-up artist die het zeker niet alleen bij haar maquillage hield. “Terwijl hij met zijn vinger lipstick bij mij opdeed, zei hij tegelijkertijd allemaal ongepaste dingen”.

Voyeurist
Blake voelde zich naar eigen zeggen dan ook totaal niet meer op haar gemak, maar helaas voor haar bleef het niet bij die ene keer. “Eén keer was ik op de set aan het slapen. Toen ik wakker werd, zag ik dat hij mij filmde. Hoewel ik wel gewoon mijn kleding aanhad, was het erg voyeuristisch”.

De actrice onthulde later wat de make-up artist had gedaan en hij werd dan ook per direct ontslagen. Desondanks werkt de desbetreffende make-upartist volgens Blake nog wel gewoon in de filmindustrie. “Onze productiemanager schreef hem wel een brief van aanbeveling, want niemand wilde onrust veroorzaken” 

Lees ook: Ontwerper Donna Karan verdedigt filmproducent Harvey Weinstein in seksschandaal

Bron: People Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook