Dit is de winnaar van de Smart Sustainable Sisley Award 2017

Ook de winnaar van het Sisley-beautypakket is bekendgemaakt. Lees snel verder!

Lees ook

Vijf vrouwelijke ondernemers lieten de afgelopen jaren hun duurzame hart spreken. Deze vrouwen willen wij bij Marie Claire op een mooi voetstuk plaatsen en daarom reiken wij ook dit jaar de Smart Sustainable Sisley Award 2017 uit. Onze lezers, ja jij, stemde massaal op jouw favoriet! Hiermee maakte je kans op een Sisley-beautypakket t.w.v. 1500 euro. Lees onderaan het artikel welke groene ondernemer de Smart Sustainable Sisley Award 2017 in ontvangst nam en wie van onze lezers het prachtige Sisley-beautypakket opgestuurd krijgt!

Over Sisley & sustainable beauty
Net als deze vrouwen draagt Sisley duurzaamheid een warm hart toe. Jaren geleden was Sisley het eerste merk dat botanische en plantaardige extracten verwerkte in huidverzorgings- en make-upproducten. Elk product komt tot stand in Sisley’s Centre for Research and Operations, dat gecertificeerd duurzaam opereert en het Franse milieukeurmerk Haute Qualité Environnementale draagt. Dankzij zonnecellen op het dak voorzien het onderzoekscentrum en de bijbehorende kantoren bovendien in hun eigen energie. Dé ideale partner om deze award mee uit te reiken dus. 

De genomineerden voor de Smart Sustainable Sisley Award 2017 zijn allemaal bevlogen vrouwen die maatschappelijke relevantie hoog in het vaandel hebben en op smart en amazing wijze bijdragen aan een betere wereld. Lees het volledige interview van elke genomineerde in het Green Issue van Marie Claire dat nu in de winkel ligt. Of koop ‘m hier!

De genomineerden van de Smart Sustainable Sisley Award 2017 waren:

Nina Pierson (31)
Nina Pierson is medeoprichter en -eigenaar van online magazine Bedrock en duurzame saladebarketen SLA. Alles in haar leven draait om duurzaamheid, gezondheid en spiritualiteit.
 

 
 
Joszi Smeets (28)
Joszi Smeets verzorgt als oprichter van social enterprise Food Hub opleidingen, trainingen en vernieuwende vormen van voedseleducatie. Het idee: verduurzaming van de voedselketen.
 
 
 
Hanne Tersmette (30)
Hanne Tersmette ruilde de reclamewereld in voor de natuur. Ze werkt als vlogger en boswachter van het Naardermeer, een laagveengebied ten noorden van Hilversum.
 
 
 
Prasanna Colluru (31)
Prasanna Colluru is venture builder bij Enviu, dat maatschappelijk bewuste multinationals creëert. Doel: marktontwikkelingen stimuleren en milieu-issues aanpakken.
 
 
 
Marieke Snoek (32)
Marieke Snoek is mede-eigenaar van fietskoerierbedrijf Cycloon, sociaal postbedrijf Cycloon Post en founder van fietskoeriers.nl, de eerste en enige pakket-bezorger op de fiets met landelijke dekking.
 
 
Proficiat! Hanne Tersmette (30) is de winnaar van de Smart Sustainable Sisley Award 2017! 
En ook onze lezer Caroline van der Roest uit Kortenhoef is de gelukkige winnaar van het Sisley-beautypakket t.w.v. 1500 euro. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd.

Tekst: Shardey Aalders | Fotografie: Fleur Bult

Laatste nieuws

Zie ook