Tip: luxe limited BVLGARI Afternoon Tea in het Amstel Hotel

Alle smaken, kleuren en geuren zijn geïnspireerd op de Omnia Pink Sapphire-collectie van BVLGARI!

Tip: luxe limited BVLGARI Afternoon Tea in het Amstel Hotel

Na de succesvolle introductie van de BVLGARI Afternoon Tea vorig jaar, zetten het Italiaanse juwelenmerk en het Amstel Hotel in Amsterdam hun lekkere samenwerking voort met een nieuwe limited edition Afternoon Tea. De nieuwe Afternoon Tea is geïnspireerd op de geuren van de Omnia Pink Sapphire-collectie van BVLGARI. 

Omnia Pink Sapphire-collectie

In de Amstel Lounge worden de gasten tijdens de Afternoon Tea verrast door verschillende geur- en kleursensaties die zijn gebaseerd op de geuren van de Omnia Pink Sapphire-collectie van BVLGARI. Executive Chef Rogér Rassin maakt bijvoorbeeld een mousse in de vorm van de flacon van Omnia Pink Sapphire – met bij elke geur een passende smaak. Combinaties van roze saffier, witte chocolade, roos, grapefruit en amandel zullen alle zintuigen laten prikkelen. En dat niet alleen: er zijn ook macarons, sandwiches, taartjes en warme gerechten, die uiteraard geserveerd zullen worden met bijpassende theevariaties. 

Limited

De hele maand mei kun je de bijzondere en limited Afternoon Tea beleven. Verschillende subtiele geuren, afkomstig van de luxueuze handgemaakte BVLGARI-geurkaarsencollectie, zullen tijdens de Afternoon Tea uit de kast gehaald worden. 

Goodiebag

Klinkt dit als muziek in de oren? Wees dan snel: de Afternoon Tea kan geboekt worden bij het Amstel Hotel en kost €47,50 per persoon. En dat is inclusief goedgevulde BVLGARI-goodiebag!  

Lees ook: Doe maar duurzaam, zo moeilijk is het niet

Beeld: BVLGARI