Marie Claire’s beauty nieuws

Deze nieuwsten uit beautyland zijn het proberen waard.

Een laagje zijde op je huid, een cocktail met rode algen of extracten van alfalfa. Deze nieuwsten uit beautyland zijn het proberen waard.

1. Va-va-vamp

Van buiten een stoere leerlook, van binnen meer romantisch, met tinten als rood en roze. Gooi die laatste twee in de mix met zwart voor een coole ooglook. Tip: dep de framboosrode tint ook als blush op de appeltjes van je wangen.

2. Nacht ploeg

De Le Lift-lijn van Chanel is uitgebreid met een crème voor de nacht. Net als de dagcrème bevat ’ie een alfalfa-extract dat anti-aging werkt, maar speciaal voor de nacht óók ingrediënten die je huid tot rust brengen en versterken.

3. Zijden cocon

Een technologisch hoogstandje: het Biomimesis-systeem legt een transparant vlies van minuscule zijdedraden over je huid, als een cocon. Daardoor bevindt je huid zich de hele nacht in de allerbeste conditie om te herstellen, en word je frisser dan ooit wakker. Hoe je ‘m gebruikt lees je online.

4. Nieuwkomer

Nieuw in de schappen: het Engelse merkje Plenaire. De verzorgingslijn bestaat uit vijf producten, stuk voor stuk vegan en cruelty free, in schattige tubetjes. Redactiefavoriet is de Rose Jelly, een zachte make-up remover

5. Hoogglans lak

De Joli Rouge-lipstick van Clarins bestaat voor 70% uit oliën, wat ’m super glanzend en verzorgend maakt. Perfect voor de koudere maanden die er straks weer aan komen.

6. Diep in de zee

Dat je huid slapper wordt, heeft te maken met collageenverlies. In de vernieuwde formule van deze dagcrème zit een rode algenextract uit de zee, dat je huid een handje helpt om veerkrachtig en sterk te blijven.

Bron: Marjolein Vermeij | Beeld: BSR

Laatste nieuws