Dit koppel reist naakt de wereld rond

Living the good life...

Lees ook

Bagage overgewicht zal dit Belgische koppel in ieder geval nooit hebben. Evenals gesjouw of gesleep met een koffertje of twee, dit stel reist de wereld rond naakt en dat is heel bevrijdend vinden ze zelf.

Sauna
Nick en Lins werden nudist nadat ze samen een bezoekje hadden gebracht aan de sauna vertellen ze aan de Amerikaanse nieuwsite Daily Mail. Hierna wilde ze eigenlijk niet meer terug naar het dragen van kleding. Daarom besloot het Belgische stel de wereld over te reizen in hun blootje en dit te delen via sociale media. Online is het koppel nu een sensatie en heeft het al 13,8k volgers op Instagram.

Blog
Naast hun Instagram account heeft het stel ook een blog Naked Wanderings. Hier schrijven ze over hun ervaringen en geeft het koppel andere nudisten de mogelijkheid om hun verhalen en tips te delen. Als de dertigers straks weer in België zijn, zullen ze helaas weer wat vaker kleding moeten dragen. “Maar niet thuis”, aldus Nick en Lins tegen Daily Mail. Hieronder hebben wij de leukste kiekjes van het oh zo vrij koppel verzameld.

 

Lees ook: 6x de mooiste reisbestemmingen tijdens de herfst

Bron: Daily Mail | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook