Deze twee jonge vrouwen begonnen een online glitterparadijs

Zin in een dosis glitter en geluk?

Lees ook

GO GET YOUR GLITTER is hét platform voor kleurrijke content, goodies en heel veel lekkere baksels. GGYG is opgericht door Romy en Darcey, twee ambitieuze glitterbosses, zoals ze zichzelf graag noemen. Ze hebben maar één missie: laten zien hoe makkelijk het is om elke dag het leven te vieren, iets waar Marie Claire zich helemaal in kan vinden.

Glitterparadijs
Aan Marie Claire vertellen ze hoe het online glitterparadijs is ontstaan: “In 2016 kwam het idee om met onze ervaring in de mode-industrie en onze behoefte om mensen blij te maken een creatief platform op te richten.” Naast ‘bakers‘ zijn de meiden ook ‘makers‘; met hun branding- en communicatieachtergrond helpen ze je graag met vrolijke content, productfotografie, een nieuw logo of misschien zelfs een uitnodiging voor je bruiloft. Ze geven ook workshops op locatie, zodat je zelf creatief aan de slag kunt gaan met glitter.

Platform
De twee passen duidelijk in de categorie ‘manusjes van alles’ en daar hebben ze ook bewust voor gekozen, zo vertellen Darcey en Romy: “We hebben besloten ons juist niet te specialiseren in één ding. Verandering is wat ons gefocust houdt en het zorgt voor creativiteit en nieuwe energie. Wij combineren al onze passies en kwaliteiten.”

Zin in een dosis glitter en geluk? Klik hier of volg op Instagram

Lees ook: Fotografe Milhaela Noroc maakt bijzondere fotoreeks voor boek The Atlas of Beauty

Laatste nieuws

Zie ook