Foto: Suri Cruise lijkt sprekend op moeder Katie Holmes

Als twee druppels water...

Lees ook

Er was een tijd dat Tom Cruise en Katie Holmes tot over hun oren verliefd waren, maar een huwelijk én een dochter later, bleek hun liefde toch niet voor eeuwig en kondigden ze een scheiding aan. Sindsdien zijn moeder en dochter onafscheidelijk en brengen ze vooral veel tijd met elkaar door. Enne, hoe meer Suri met haar moeder optrekt, hoe meer ze op haar gaat lijken. Wow!

Als enig kind wordt ze tot op het bot verwend door haar ouders, die zeker niets te klagen hebben over hun bankrekening, en dat is dan ook goed te zien aan Suri’s kledingkast. En hoewel Katie tegenwoordig haar aandacht tussen haar lover Jamie Foxx en haar dochter moet verdelen, staat de inmiddels 11-jarige Suri uiteraard nog steeds met stipt op nummer één.

De actrice en haar mini-me brengen dan ook veel tijd met elkaar door, waarvan het bewijs regelmatig door mama Katie op Instagram wordt gepost. En hoe ouder Suri wordt, hoe meer ze de looks van haar moeder krijgt. De twee worden dan ook regelmatig ‘een tweeling’ genoemd en wanneer je de laatste foto van de twee ziet, moet je serieus even kijken of Katie geen oude foto van zichzelf heeft gepost. 

Benieuwd naar de twinfoto’s van moeder en dochter? We hebben er even een paar voor je op een rijtje gezet!

Lees ook: Dít zijn de beste landen om kinderen groot te brengen 

 

 

Zoek de verschillen…

 

 

Laatste nieuws

Zie ook