Zien: Beyoncé heeft zichzelf op een nieuwe tatoeage getrakteerd

Fans vermoeden dat haar nieuwe aanwinst iets met haar drie kinderen te maken heeft.

Lees ook

Beyoncé heeft een tijd geleden weer in de stoel in de tattooshop gezeten om zichzelf te voorzien van een nieuwe creatie op haar lichaam. Nu is de zangeres niet zo van de grote versieringen, dus hield ze het ook dit keer bescheiden. 

De tattoo, drie stipjes, is klein en op haar vinger. De tattoo werd een aantal weken geleden al voor het eerst op haar hand gespot, maar maakt nu pas zijn debuut op social media. Over de betekenis houdt de zangeres haar lippen stijf op elkaar. Fans vermoeden dat de drie kleine stipjes voor haar drie kinderen staan: Blue Ivy en tweeling Rumi en Sir.

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Het zouden natuurlijk ook gewoon drie minimalistische puntjes kunnen zijn, maar Bey kennende doet ze niks zonder reden.Op diezelfde vinger heeft ze ook een tattoo te ere van haar huwelijk met Jay Z. In plaats van trouwringen liet het koppel IV op hun ringvingers vereeuwigen. Dit zou voor meerdere dingen staan. Zo is het stel allebei op de vierde van de maand jarig, zijn ze getrouwd op 4 april en heet hun eerste kindje Blue Ivy – oftewel: IV.

Lees ook: Video: “Ik probeerde het 22 daagse dieet van Beyoncé en verloor 7 kilo”

Bron: Grazia Beeld: Getty

 

Laatste nieuws

Zie ook