Video: “Ik probeerde het 22 daagse dieet van Beyoncé en verloor 7 kilo”

De moeite waard, toch?

Lees ook

Nu zijn we bij Marie Claire meestal niet zo van het diëten maar eerder van een gezonde levensstijl volgen. Maar deze aanpak is wel heel effectief! Kevin Reilly, een journalist van de website Business Insider was zo benieuwd dat hij het de moeite vond om Beyoncé’s 22-daagse dieet uit te testen, ook wel ‘The 22-day Revolution’ genoemd. Straffe titel. Is het wel degelijk zo doeltreffend?

Het dieet van de Amerikaanse zangeres is 100% veganistisch en dus voor de echte bikkels onder ons. Als je gewoon bent van elke dag een stuk vlees, vis of zuivel te eten, is het een echte uitdaging. “Laat me dit even duidelijk stellen. De eerste week was echt hard. Ik hou niet in het bijzonder van steak, maar ik was nu echt aan het smachten”, aldus Reilly in de video die alleen maar veganistische maaltijden kreeg voorgeschoteld.

Resultaat
Na drie weken van ups en downs, waren de resultaten daadwerkelijk goed op te merken bij Reilly. Zo’n zeven kilo was de man in 22 dagen kwijtgeraakt. Hij voelde zich ook energieker, fitter en “fabulous like Beyoncé herself”, aldus Kevin. Een veganistisch dieet is dus niet alleen goed voor milieu, dierenwelzijn, maar blijkt ook voor je eigen tempel. 

Bekijk de video hier:

Lees ook: We mogen weer snoepen en dit is waarom

Bron: Business Insider | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook