Cozy herfsttrend: zo draag je de dad vest 

De dad trend die je dit seizoen warm en fashionable gaat houden.

Lees ook

Het jaargetijde waarin we graag lekker knus onder een dekentje op de bank kruipen, brak enkele weken geleden al aan. Diezelfde knusheid vinden we dit seizoen ook terug in onze garderobe. Zo ga je het dad vest waarschijnlijk veel terugzien en dit is hoe je ‘m zelf draagt.

Oversized 

The key is om het dad vest te dragen als een oversized item. Dit zorgt voor de nodige speelsheid en geeft je geen rich old lady-uitstraling. Deze trend kun je dan ook het beste shoppen op de mannenafdeling.

Met een blouse of shirt

Daarnaast kun je 'm op verschillende manieren dragen. Bijvoorbeeld door er een blouse of T-shirt onder te dragen om zo laagjes te creëren en om – in de koude seizoenen niet geheel onbelangrijk – jezelf warm te houden.


Dit bericht bekijken op Instagram

colete de tricô •vendido•

Een bericht gedeeld door garimpinho (@garimpineo) op

Dit bericht bekijken op Instagram

colete de tricô •vendido•

Een bericht gedeeld door garimpinho (@garimpineo) op

Wat broeken betreft, rock je de knit wear met verscheidene looks. Ga voor de denim jeans of kies een straight leg variant. Het werkt allebei!

Dit bericht bekijken op Instagram

🌥

Een bericht gedeeld door Alexandra (@aliasax) op

Maar ook met een rok of jurk valt het dad vest prima te combineren. Don’t play it safe door een neutrale jurk te kiezen, maar kies er juist één met een leuke print of opvallende kleur.

Bron: Her | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook