Video: Beauty Editor Marjolein krijgt een make-over

Een compleet nieuwe look!

Lees ook

Lucia Pica, Global Creative Make-up en Color Designer van Chanel ging naar Los Angeles en kwam terug met een collectie. Voor de H/W 2017-18-make-up lijn van Chanel sloeg Pica aan het roadtrippen in Californië om inspiratie op te doen en om nieuwe kleuren te ontdekken. Missie geslaagd want de zwoele, natuurlijke kleuren doen ons alweer watertanden.

Van ochtendnevel tot zonovergoten heuvels en van de lichtjes in de stad tot het rauwe zwart van downtown L.A. “Ik wilde mijn eigen palet van emoties creëren, me laten meeslepen door het moment”, legt ze uit. “Elke kleur die ik tegenkwam was bijzonder, en ik vind het belangrijk om de essentie van iedere kleur tot zijn recht te laten komen.” 

Uitgetest
Onder haar ervaren blik, die voortdurend gespitst is op het vinden van nieuwe en verbazingwekkende kleurcombinaties, krijgt de collectie een nieuwe, poëtische dimensie. Veelbelovend klinkt het. Exclusief voor Marie Claire gaf Chanel onze beauty editor Marjolein een make-over waarbij ze de nieuwe collectie uitprobeerde. De tips van de Chanel make-upartiest krijg je er zo bij!

Bekijk hier de make-over van beauty editor Marjolein:

 Dit zijn de producten uit de nieuwe collectie die werden aangebracht op Marie Claire’s Marjolein. Shop de beautylook hier

Palette Essentielle

 

Les 4 Ombres

 

Style Sourcils 

 

Rouge Allure Velvet

 

Le Vernis

 

Lees ook: Dit vonden wij van het nieuwe Double Serum van Clarins

Beeld: Chanel

Laatste nieuws

Zie ook