Hebben: hét wondermiddel die je natuurlijke wimpers langer maakt

Altijd al gedroomd van weelderige wimpers? Met dít product wordt het werkelijkheid!

Lees ook

Altijd al gedroomd van weelderige wimpers? Lucky you! Want er bestaat een wondermiddel op de markt die je wimpergroei stimuleert, waardoor je na een maand al langere lashes hebt.

Wondermiddel

Het wondermiddel die je natuurlijke wimpers instant langer maakt? Het wimperserum van Nanolash, die uit de nieuwste technologieën bestaat. De natuurlijke en veilige samenstelling van Nanolash helpt je wimpers om ze dikker, compacter én voller te laten groeien. Het resultaat? Va-va-voom lashes! Enne, het wondermiddel is getest door oogartsen, klinisch bewezen en ook nog eens geschikt voor gevoelige ogen.

Hoe werkt het?

Door het precieze borsteltje kun je het serum snel en gemakkelijk aanbrengen. Zorg er wel voor dat je huid make-up én oogcrème-vrij is. Breng daarna het product precies aan waar je wimpers je huid raken, net zoals je zou doen met een eyeliner. Et voilà! Na een paar seconden wordt het serum al opgenomen en de verstevigende wimper componenten worden geactiveerd.

Deze componenten dringen door de huid tot diep in je wimper wortels waar ze hun werk doen. Zo voeden ze de haarzakjes, wat weer resulteert in sterke, dikke en ongelooflijk lange wimpers in een korte periode. En wist je dat Nanolash de wimpers donkerder maakt en hen voorziet van een beschermende laag? Dit zorgt op den duur weer voor minder uitvallende en beschadigde wimpers!

Effecten

Nanolash heeft tijdens de ontwikkeling van het wimperserum ervoor gezorgd dat elk ingrediënt veilig is en geen allergische reactie of irritatie veroorzaakt. Hierdoor hebben zij zich gericht op natuurlijk ingrediënten. Daarnaast is de formule ontwikkeld in de meest geavanceerde laboratoria en hebben onafhankelijke instituten bewezen dat het product veilig, betrouwbaar en effectief is.

Benieuwd geworden? Snappen we! “Hier” kun je het product bestellen.

Bron: Nanolash | Beeld: iStock, Nanolash | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook