Gaat dat zien: de nieuwe tentoonstelling van Jamie Hawkesworth

5 dingen die je wil lezen, doen, zien.

Gaat dat zien: de nieuwe tentoonstelling van Jamie Hawkesworth

De expo van Hawkesworth is een van de vijf dingen die je nu wil lezen, dragen, ruiken, doen, proeven. Wij maakten een mooie selectie.

1/ Stoplicht met bloem

De mooiste foto's van Jamie Hawkesworth, die voor ongeveer alle grote modetijdschriften en fashionlabels heeft gefotografeerd. Tentoonstelling Landscape with Tree is te zien tot 3 december 2017.

www.huismarseille.nl 

2/ Top collectie

Jahaa, de Studio- collectie van H&M ligt nu in de winkel! Denk comfy, eighties-style truien en een mix van punkdetails en vrouwelijke elementen.

www.hm.nl 

3/ Taco's in Noord

Taqueria Coba in Amsterdam-Noord is net nieuw en nu al een hit. Naast tasty taco’s hebben ze hier ook toastada’s, ceviche, sprinkhanen en andere Mexicaanse lekkernijen. Je eet ze in een gezellig zithoekje met rotan-stoelen.

Schaafstraat 4, Amsterdam

4/ Tranen met tuiten

Haal je zakdoeken maar tevoorschijn, want vanaf 15 september is de aangrijpende film 'First They Killed My Father' van Angelina Jolie te zien op Netflix. De film gaat over de vreselijke genocide die in het Cambodja van de jaren zeventig aan meer dan 1 miljoen mensen het leven heeft gekost. 

www.netflix.nl 

5/ Nieuwe oud

Voor zijn nieuwe geur combineerde Tom Ford zijn kruidige houtparfum Oud met frisse oceaannoten. Het resultaat is oosters maar lichtvoetig.

Tom Ford Oud Minérale, 50 ml € 199.

Productie en tekst: Agnès Michot