Win: schoenen van Maruti ter waarde van 159,95 euro (Gesloten)

Maak nu kans op een paar Maruti-schoenen!

Win: schoenen van Maruti ter waarde van 159,95 euro (Gesloten)

Heb jij net je schoenenkast opgeruimd om het nieuwe modeseizoen met een schone lei te beginnen? Wij hebben goed nieuws. Marie Claire geeft twee paar Maruti-schoenen weg!

Te winnen

Het Nederlandse schoenenmerk Maruti brengt ieder seizoen vernieuwing in hun hair-on leather signature, die ze met speciale materialen en innoverende technieken ontwikkelen. Hierdoor is elk paar Maruti's uniek. En eerlijk: wie wil dat niet? Het hippe merk gaat bewust om met materialen en maakt van restmateriaal accessoires zoals riemen en armbanden. Dit najaar verwerkt Maruti de hair-on leather-trend opnieuw in hun collectie, waarbij de nieuwe dierenprints 'cheetah' en 'crocodile' worden geïntroduceerd.  

Jij als lezeres maakt nu kans op deze schoenen uit de nieuwe collectie. Marie Claire verloot 2 x 2 paar:

Haley: 1x maat 38 en 1x maat 39 - verkoopprijs: € 159,95

Lake: 1x maat 38 en 1x maat 39 - verkoopprijs: € 129,95

Meer collecties ontdekken doe je ook op hun Instagram- en Facebookpagina.

De Westernlaars Haley
Het Chelsea-laarsje LakeMeedoen is makkelijk. Je hoeft alleen maar onze Facebookpagina te liken en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Stuur dan gewoon even een privéberichtje via Facebook met daarin je e-mailadres. Na afloop van de actie nemen we contact op met de winnaars.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:

Voorwaarden

Na afloop van de actie wordt er contact opgenomen met de winnaressen. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt, als je je maar inschrijft voor onze nieuwsbrief. De actie loopt t/m 16 oktober 2017. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend.