Dit vijfsterrenhotel in Italië móeten we even met je delen

Als er een ding is waar de Marie Claire-redactie van houdt, dan is het wel relaxen!

Voor wie zich op dit moment in een septemberdip bevindt, we feel you. De zomer is écht afgelopen en dan beginnen we gezamenlijk over warme oorden te dromen. Of mag het voor jou wel wat frisser en spring je het liefst op je skilatten? Een straaltje winterzon opvangen in de Italiaanse UNESCO regio’s lijkt plots een heel goed idee. 

Grootste wellnesscomplex in de regio
Ontdek deze winter het adembenemende Dolomieten-gebergte in Italië tijdens een verblijf in het bekende ADLER DOLOMITI Spa & Sports Resort. In Val Gardena, Zuid-Tirol, staat het vijfsterrenhotel dat met zijn 120 kamers omringd wordt door prachtige natuur. Met een oppervlakte van 9000 vierkante meter heeft het hotel een van de grootste wellness-complexen in de regio. Zo vind je er Dolasilla voor de schoonheidsbehandelingen (denk Ayurveda- en oliemassages), Aguana met zwembaden en sauna’s en ADLERFit voor sportievelingen die hun spieren nog willen stretchen voor of na een intensieve ski- en snowboard-dag. Koude en warme baden, relaxerende geuren en geluiden: niets is zo lekker als gestrekt in het stoombad te vertoeven. 


Luxe extra’s
Gelegen in het traditioneel Italiaanse dorpje Ortisei heeft het ADLER DOLOMITI Spa & Sports Resort de nodige sfeer die je van een wintervakantie verwacht. Met een dagelijks afternoon tea buffet in het Gourmet Restaurant en goedgevuld activiteitenprogramma heeft dit paradepaardje alles in huis voor een geslaagde vakantie. Laat je verrassen door een gids die de beste skipaden voor jou en je vrienden uitstippelt of wandel in de groene natuur van de Dolomieten. Het goede nieuws: deze luxueuze extra’s krijg je er zo bij!


Family first
Het mag dan een groot resort zijn, de familiale warmte die er heerst is er niet zomaar. Op dit moment runt de zesde generatie van de Sanoner-familie het hotel met volle passie en toewijding. Het is dus zomaar mogelijk dat je de 90-jarige Elly spontaan ziet rond paraderen in het complex. Met liefde wordt er voor je gezorgd alsof je familie bent. Als dat niet typisch Italiaans is! Omdat het ADLER DOLOMITI Spa & Sports Resort zich op UNESCO Werelderfgoed bevindt, is elke stap buiten de deur een ontdekkingstocht. Om daar optimaal van te genieten biedt ADLER elektrische wagentjes aan om de streek te ontdekken, slim! Zowel binnen als buiten de ADLER Resort-deuren is genieten van de mooie natuur en elkaars gezelschap het belangrijkste punt op je vakantieagenda. 

Ontdek de November Spa Special en de andere drie ADLER Resorts hier.

Beeld: Adler Resorts

Laatste nieuws