doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

WIN: Een dagje werken in de natuur met NIVEA NATURALLY GOOD

Een inspirerende dag nodig in het groen? Dat kan met in de NIVEA NATURALLY GOOD office!
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
WIN: Een dagje werken in de natuur met NIVEA NATURALLY GOOD

Een inspirerende dag nodig in het groen waarbij je in alle rust door kunt met je dagelijkse bezigheden, maar wel even helemaal weg bent? Dat kan! Want Marie Claire mag je uitnodigen om een dagje in de kantoor-caravan van NIVEA te komen werken en te genieten van natuurlijke eenvoud, ter ere van de nieuwe NIVEA Naturally Good producten. Dit wil je!

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Geniet van natuurlijke inhoud

Het leven gaat snel, is druk en vraagt veel van jou en je huid. Vooral nu tijdens de pandemie, is er niets lekkerder dan een momentje voor jezelf en te genieten van natuurlijke eenvoud. En hoe kan dit beter dan in de natuur? NIVEA heeft daarom de NIVEA NATURALLY GOOD office gelanceerd: een insta worthy kantoor-caravan in een natuurgebied in Amsterdam. Zo kun je even weg van het alledaagse en hoor je zelfs de vogels fluiten terwijl je je mail aftikt. Kom tot rust en geniet van de geuren en ingrediënten van NIVEA NATURALLY GOOD die daar tot leven komen.

De lijn: 100% transparant voor 100% vertrouwen

Vrijwel iedere vrouw (93%) vindt dat merken duidelijk moeten zijn over de oorsprong van ingrediënten in hun producten, maar slechts een kwart (26%) van de vrouwen is van mening dat merken dat ook doen**. Wist je dat NIVEA hierop inspeelt met de NATURALLY GOOD lijn? Ze communiceren namelijk duidelijk én transparant over het percentage ingrediënten van natuurlijke oorsprong en dit percentage wordt dan ook goed vermeldt op de verpakking.

Door duidelijke, transparante informatie te geven over de ingrediënten, maakt NIVEA het de consument makkelijker om te kiezen voor verzorgingsproducten die minimaal 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevatten*. En wist je dat de NIVEA NATURALLY GOOD producten niet alleen 100% transparant zijn, maar ook elk een biologisch hoofdingrediënt bevatten***? De lijn bestaat inmiddels uit gezichtsverzorging, deodorants, douchegels én bodylotions!

100% opladen in de natuur

Leuk nieuws! Want Marie Claire mag je namens NIVEA uitnodigen om een dagje in hun kantoor-caravan te komen werken en te genieten van natuurlijk eenvoud: waar de producten van NIVEA Naturally Good natuurlijk ook voor staan. Er is WIFI, verwarming, koffie, lunch en snacks én ruimte voor een mooie wandeling. Wat je nog meer kunt verwachten? Een inspirerende dag in het groen waarbij je in alle rust door kunt met je dagelijkse bezigheden, maar wel even helemaal weg bent.

Ben jij het thuiswerken zat? Dan is dit het perfecte alternatief! Uiteraard worden alle corona-maatregelen in acht genomen. In de NIVEA office is er namelijk maar ruimte voor twee, dus als je wil mag je een +1 meenemen! Hoe leuk?

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_middle_article');

Zie jij jezelf hier al werken op zondag 1 november van 9.30 tot 16.30 uur in Amsterdam? Laat ons weten waarom juist jij toe bent aan een beetje meer natuur in jouw leven. Enne, de mooiste inzending wint een werkdag in de natuur. Meedoen? Scroll dan snel verder naar beneden!

Voorwaarden

Kans maken? Dat kan! Vul dan vóór 30 oktober het winformulier in en vertel ons waarom jij juist toe bent aan een beetje natuur in jouw leven. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen een dag na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

* Ingrediënten afkomstig uit de natuur die na verwerking meer dan 50% van hun natuurlijke staat behouden, inclusief water.
** Het onderzoek is uitgevoerd door Team Vier onder 611 Nederlandse vrouwen (18+) in januari 2020. De resultaten zijn representatief voor de Nederlandse vrouwelijke bevolking van 18 jaar en ouder.
*** Kamille, Argan olie, Groene thee, Aloë vera

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');