Brad Pitt opent luxe resort in Kroatië

Nee, dit is geen droom!

Lees ook

Brad Pitt als jouw gastheer, nee dit is niet langer een fantasie. Hollywood-acteur Brad Pitt opent namelijk binnenkort zijn eigen luxe resort in Kroatië, inclusief golfbaan, winkels en meerdere restaurants. 

Inspiratie
Brad Pitt pakt het meteen groots aan. Het resort zou maar liefst 1,5 miljard dollar gaan kosten. TFI Holdings, een Zwitserse investeringsmaatschappij, investeerde al zeventig miljoen in het oord. De van origine Kroatische architect Nikola Bašić zal het resort gaan ontwerpen. Samen met Pitt deed hij al wat inspiratie op in de St. Jacobuskathedraal in Šibenik. 

Carrièreswitch
Dat Brad Pitt ambities heeft als hotellier is geen verrassing. In 2012 probeerde de acteur ook al een resort te starten in het noorden van Kroatië, maar dat ging toen helaas niet door. Ook hielp hij zijn vriend en collega-acteur Robert De Niro, die onlangs The Greenwich Hotel opende in New York. Nu is het dan eindelijk de beurt aan Mr. Handsome. Wanneer het hotel in Kroatië zal openen, is nog niet bekend.

Leonardo Dicaprio
Wil je ondertussen een nachtje logeren bij een andere celeb, dan is de keuze reuze. Brad Pitt is zeker niet de eerste celebrity die zijn geld investeert in een super-de-luxe vakantieoord. Voetballer Ronaldo opende een hotel in Lissabon en Oscar-winnaar Leonardo Dicaprio heeft plannen voor een geheel ecologische resort in Belize. Bekijk hier de schetsen voor Dicaprio’s ecologische walhalla. 

Lees ook: Bekijk deze ontzettend inspirerende video van deze TED spreker

Bron: The Telegraph | Beeld: Getty Images, Dennis International Architecs & Planners LTD.

 

Laatste nieuws

Zie ook