Deze Longchamp-tas is onze favoriet van de maand

Een item uit onze selectie accessoire musthaves van dit seizoen!

Lees ook

In het net gelanceerde oktobernummer van Marie Claire schotelen we jou zoals elke editie onze selectie musthaves van de maand voor. Daar hoort als geen ander de Effrontée-tas van het Franse modehuis Longchamp bij. In het magazine lieten we onze liefde voor deze tas al uitschijnen en omdat we zo enthousiast waren maakten we per ongeluk een foutje bij het vermelden van de prijs (oops). De Effrontée cross-body bag van Longchamp is 480 euro waard in plaats van 48 euro. Naturellement!

It-bag
De tas is een mix van vrouwelijke en stoeren details. Met een verstelbare leren schouderriem en een klepje met sierlijke sluiting is het jouw metgezel voor een uitgesproken geraffineerde look. Je kan spreken van een reïncarnatie van de negentiende-eeuwse dandy vol raffinement. De tas is in drie verschillende kleuren beschikbaar.

Ben je helemaal gek op dit merk? Wij ook! Hou Marie Claire volgende week in de gaten want wij hebben goed nieuws. Spoiler alert: jij kan met de Marie Claire-redactie een avond vol fashion fun beleven. 

Bekijk de volledige collectie van Longchamp hier!

 

 

Laatste nieuws

Zie ook