Zien: Naomi Campbell lip synced in nieuwe campagnevideo van H&M

Deze coole bende zet de bloemetjes buiten in Tokio!

Lees ook

Naomi Campbell mag dan over drie jaar wel vijftig kaarsjes uitblazen, er bij de pakken neerzitten doet ze niet. Het topmodel harkt nog steeds wat klussen bij elkaar en is ook dit keer weer te vinden in de herfstcampagne van H&M.

In het nieuwe campagnefilmpje schittert de 47-jarige dan ook tussen o.a. model Adwoa Aboah andere nieuwe new faces. Samen maken ze al dansend het nachtleven van Tokio onveilig. Terwijl ze massaal meezingen met de klassieker Wham Rap! van Wham! showen ze de nieuwste collectie van H&M, waarbij poweritems als blazers en pantalons, maar ook een dosis glitter en metallic in naar voren komen.  

Balans
De populaire winkelketen wil met deze looks een statement maken, maar vooral balans brengen tussen vrouwelijkheid en masculiniteit. En laten we eerlijk zijn: wie kan de kleding dan beter showen dan Naomi Campbell?

Beginnen je handen al te jeuken en wil je het liefst alles zo snel mogelijk in je digitale kledingmand shoppen, dan moet je helaas nog heel even geduld hebben. De kleding ligt namelijk vanaf donderdag 21 september in de winkel!

Lees ook: Zo ziet de New Yorkse stek van Alexander Wang er uit

Bron: Grazia | Beeld: H&M 

Laatste nieuws

Zie ook